Telelock motorcilinder met Winkhaus cilinder SKG*** gecertificeerd


Veiligheid en Betrouwbaarheid met betrekking tot de Telelock producten

Inbraakwerendheid en mechanisch kwaliteit

De inbraakwerendheid en kwaliteit van de Telelock gemotoriseerde cilinder is onafhankelijk bevestigd door dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector, SKG-IKOB.

De Telelock motorcilinder heeft in combinatie met een Winkhaus *** cilinder

een drie sterren SKG goedkeuring ontvangen.

Daarbij is het gehele product als een gemotoriseerde knopcilinder gekeurd. Door SKG, als onafhankelijk keuringsinstituut, is niet alleen getest op de hoogst haalbare inbraakwerende eigenschappen, maar zijn ook duurproeven uitgevoerd welke de kwaliteit en levensduur van het product aantonen.

Telelock heeft bewust gekozen voor een Winkhaus cilinder mede doordat de combinatie Winkhaus Telelock het beste resultaat gaf.

De Telelock motorcilinder in combinatie met de Winkhaus cilinder heeft aangetoond 5 minuten inbraakwerend te zijn en zonder problemen 200.000 open- of sluitbewegingen te kunnen doorstaan. Daarmee heeft de Telelock motorcilinder drie sterren SKG gekregen.

Hiermee onderscheid de Telelock motorcilinder zich ten opzichte van de meeste andere motorcilinders op de markt welke veelal geen of slechts een beperkte SKG keuring hebben gehad. In het laatste geval wordt alleen het motordeel getest of gecontroleerd of deze de inbraak werende eigenschappen van een goedgekeurde mechanische cilinder niet negatief beïnvloed. Een dergelijke test zegt niets over de kwaliteit van het product. Om die reden krijgen deze producten een vinkje (V) in plaats van sterren.

Omdat de Telelock motorcilinder als een compleet elektronisch product ter keuring bij SKG is aangeboden, zijn naast het testen van de mechanische kwaliteit en inbraakwerende eigenschappen, tevens de elektronische inbraakwerende eigenschappen door SKG beoordeeld. De daarvoor gestelde aanvullende criteria zijn vrij toegankelijk via de website van SKG. Onder andere door de in dit schrijven genoemde beveiligingsmaatregelen voldoet de Telelock motorcilinder ruimschoots aan de door SKG gestelde eisen voor een drie sterren certificering.

Telelock met recht als enige een proven concept voor de thuiszorg.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square

Advies nodig ?

Neem contact met ons op

085 4017932