Woningcorporatie & VvE
Veilige toegang voor centrale toegangsdeuren van appartementcomplexen

Appartement complexen met centrale toegangsdeur(en) zijn een obstakel voor de zorg. Een pincode paneel waarbij de bewoner of zorgverlener een pincode moet invoeren wordt vaak aan iedereen doorgegeven waardoor de veiligheid in het geding komt. Een paslezer met druppels of staafjes geeft voor de zorg een logistiek probleem wat vergelijkbaar is  met fysieke sleutels. Hiervoor heeft Telelockcare een speciale deurcontroller ontwikkeld. Deze deurcontroller werkt onafhankelijk en de zorg kan met zijn smartphone naar binnen indien de zorg een geldige digitale sleutel heeft. Andere bewoners zonder zorg kunnen op dezelfde vertrouwde manier als altijd naar binnen en hebben verder geen last van de deurcontroller. Speciaal voor een woningcorporatie of VvE is er software in de Cloud beschikbaar in de vorm van gebouwenbeheer. Hiermee kan een woningcorporatie of VvE zijn centrale toegangsdeuren op afstand zelf beheren indien noodzakelijk.

Telelock deurcontroller voor centrale toegangsdeuren
Veilige toegang voor centrale toegangsdeuren

Onze Telelockcare deurcontroller stuurt alles aan wat op een centrale toegangsdeur van een appartementscomplex zit. Werkt geheel onafhankelijk van een bestaande paslezer, Keypad,  sleutelschakelaar, deurautomaat, schuifdeuren enz. waardoor de bestaande toegang voor alle bewoners gehandhaafd blijft.

Reguliere zorg en Nacht zorg kan met de Telelockcare deurcontroller toegang krijgen bij een centrale toegangsdeur met een smartphone en digitale sleutel.
De Telelockcare deurcontroller werkt onafhankelijk, kan onzichtbaar gemonteerd worden en werkt op 4 AA batterijen (50.000 openingen) , 12v adapter of beide.
 
Er is rekening gehouden met SKG-AE3104, hoofdstuk 2.06 betreffende aanvullende eisen voor elektrisch bediend hang- en sluitwerk. 

 

Automatisch krijgt de zorg, familie en anderen met één digitale sleutel van het appartement ook toegang tot de centrale toegangsdeur.

  
Uitermate geschikt voor VVE en Woningcorporaties voor centrale toegangsdeuren en technische ruimtes in een appartementencomplex met mogelijkheden om het beheer van centrale toegangsdeuren op afstand te regelen voor b.v. onderaannemers, technische diensten en anderen die toegang moeten krijgen tot het complex.

Draadloze paslezer NIEUW!!

Speciaal voor bestaande en nieuwe appartementen complexen hebben we een nieuwe ontwikkeling opgestart. Deze bestaat uit een draadloze paslezer waardoor er geen bekabeling meer nodig is. Onze deurcontroller is de draadloze (ontvanger) besturingseenheid waarmee u alle bewoners van een appartementencomplex  toegang kunt verlenen door middel van een druppel en de zorg d.m.v. een digitale sleutel op de smartphone of tablet.

De druppels kunnen via gebouwenbeheer toegewezen worden voor toegang waardoor u op afstand toegang kunt toewijzen. En dat volgens de laatste eisen betreffende privacy. De paslezer is geschikt voor buiten werkt autonoom dus er is geen verbinding nodig met een internet netwerk. Met onze nieuwe paslezer regelt u dus veilige toegang voor de zorg en toegang voor alle andere bewoners en is geen bekabeling nodig tussen paslezer en deurcontroller. 

Levensloopbestendige cilinders SKG***

Waarom zou u als woningcorporatie uw nieuwe woningen voorzien van allerlei dure elektronische producten terwijl u nog niet weet of deze gebruikt gaan worden door uw bewoners op korte of langere termijn ? Door middel van de Telelockcare levensloopbestendige cilinder hoeft u geen grote investeringen van te voren maken door allerlei elektronische toegangsverlening voor uw woningen of appartement gebouwen. Van te voren plaatst u onze levensloop bestendige cilinder (eventueel gelijksluitend of in een sluitsysteem) en zodra de bewoner zijn toegang wil veranderen om deze te kunnen openen met een afstandsbediening of smartphone (o.a. de thuiszorg, mantelzorg en anderen) wordt er zonder de cilinder te verwijderen een motor geplaatst aan de binnenzijde van de toegangsdeur. De zorg kan dan d.m.v. zijn smartphone toegang krijgen. Dit kan tijdelijk zijn maar ook ook voor jaren. Zodra de bewoner verhuisd kan de motor er weer eraf en is de toegang weer traditioneel geregeld.​

Hoe werkt gedeeld sleutelbeheer bij gebouwen ?

Onder www.mijntelelock.nl gebouwenbeheer kunt u zoveel gebouwen en/of verdiepingen aanmaken als uzelf wilt. Elk gebouw en/of verdieping genereert een eigen unieke code. Met het koppelen van de centrale toegangsdeur naar de code wordt deze code geplaatst in het slot van de voordeur van het appartement. Hiermee wordt de voordeur gelijksluitend met de centrale toegangsdeur. Zodra een bewoner een digitale sleutel uitgeeft van zijn of haar woning geeft deze digitale sleutel ook gelijk toegangsrechten aan de centrale toegangsdeur. Alles gebeurd dus automatisch op de achtergrond. Als woningcorporatie of VVE heeft u het beheer voor de centrale toegangsdeur. U heeft tevens de mogelijkheid om digitale sleutels (eventueel tijdelijk) uit te geven aan bijvoorbeeld onderaannemers die toegang tot het gebouw moeten hebben. En dat alles op afstand. U hoeft dus geen fysieke sleutels of druppels meer uit te geven of terug te halen.

Zodra de gebouwencode geplaatst is in het slotunit van de bewoner kan de bewoner bij het uitgeven van digitale sleutels voor toegang tot zijn of haar woning gelijktijdig ook toegang verlenen tot de centrale toegangsdeur. Ook de zorg heeft meteen toegang tot de centrale toegangsdeur.

In het gebouwenbeheer is het mogelijk om de druppels (keyfobs) toe te wijzen aan de draadloze paslezer. Hiermee beheerd u als woningcorporatie of VVE de toegangsverlening van bewoners op afstand van uw appartementen complex en dat alles volgens de laatste eisen op het gebied van privacy.

advies nodig ?

neem contact met ons op

+31 (0)85 4017932

 
 
 

Advies nodig ?

Neem contact met ons op

085 4017932