Downloads

Telelock Smartphone Met App Liggend

Download de toegang App

De ‘Toegang’ app is de digitale sleutelbos voor deuren welke voorzien zijn van een Telelock slot. Dit kunnen zowel Telelock sloten voor individuele deuren als Telelock deurcontrollers voor centrale toegangsdeuren zijn. Digitale sleutels kunnen eenvoudig vanuit een emailbericht aan de app worden toegevoegd.

Download de Telelock Toegang App

Playstore Greyscale

Download Android versie

Heeft u nog geen Telelock app geinstalleerd, doe dat dan eerst.

Volg de onderstaande link naar de app in de Play Store.

Download Toegang App uit de Google Playstore

Appstore Logo White

Download iOS versie (Apple)

Heeft u nog geen Telelock app geinstalleerd, doe dat dan eerst.

Volg de onderstaande link naar de app in de App Store.

Download Toegang App uit de Apple App Store

Thumbnail Activeren Sleutels

Handleiding Activeren digitale sleutel op uw smartphone

Via onderstaande link vindt u een filmpje met eenvoudig instructies voor het in gebruik nemen van de Telelock App en het activeren van de digitale sleutel.